Zoekfilters
Becht (4)
maandag verzonden
Superfit
200 recepten om je sterk en vitaal te voelen
2024 || Paperback || Fern Green || Becht
Wil jij sterker en fitter worden? Of weten welke gerechten je het best vóór of juist ná je work-out kunt eten? In 'Superfit', hét kookboek voor sportliefhebbers, vind je talloze recepten die je kunnen helpen het meeste uit je lijf te halen. Denk aan een mokka-cashewsmoothie als oppepper voor je hardloopsessie of een smakelijke Mexicaanse salade, om je spieren te helpen herstellen na een zware work-out in de sportschool. Zo vind je allerlei sapjes, drankjes, lunch- en dinergerechten en hee...
maandag verzonden
Supergezond
200 recepten die je gezondheid boosten
2023 || Paperback || Fern Green || Becht
Geef je lichaam en gezondheid een opkikker met de recepten uit 'Supergezond'! In deze ultieme gezondheidsgids vind je maar liefst 200 recepten die je lichaam een boost kunnen geven. Boost je brein met een voedzame tonijnsalade, verzorg je buik en darmflora met heerlijke kimchi en versterk je botten met een smakelijke kokossoep. Van je huid, weerstand en hart tot je buik, brein en botten: élk aspect van je lichaam komt aan bod. Zo ontdek je snel alle gezondheidsvoordelen die bepaalde voeding ...
maandag verzonden
Supersmoothies & sapjes
200 recepten voor ultieme gezondheid
2022 || Paperback || Fern Green || Becht || met inkijkexemplaar
‘Blender of juicer paraat? Fern Green geeft je de lekkerste gezonde sappen met groenten en fruit. Je dagelijkse portie gezond binnen krijgen was nog nooit zo makkelijk!’ – Delicious
‘De lekkerste en gezondste groene sapjes maak je natuurlijk zelf. Ben je daarvoor op zoek naar variatie, dan kun je met dit boek goed uit de voeten.’ – PuurGezond.nl
Goede voornemens volhouden was nog nooit zo makkelijk! Met de 200 heerlijke, supergezonde
smoothies en sapjes in dit boek drink je jezelf...
maandag verzonden
Fermenteren
2020 || Hardcover || Fern Green || Becht || met inkijkexemplaar
Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond én extra lekker! Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van groenten en fruit. In Fermenteren leer je alles over de verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer m...