Resultaten (6)
morgen verzonden
Ghana to the World
Recipes and Stories That Look Forward While Honoring the Past
2025 || Hardcover || Eric Adjepong e.a. || Random House
Zilte
2025 || Hardcover || Viki Geunes || Lannoo
morgen verzonden
The Hormone Balance Handbook
2025 || Hardcover || Jessica Shand || HarperCollins Publishers
'So many of us will benefit from Jess's work.’ – Ella Mills, founder of Deliciously Ella
morgen verzonden
Simply good. Koken voor elke gelegenheid
2025 || Hardcover || Virginie & Niven van Bronckhorst-Kunz || Blossom Books BOLD
Koken voor elke gelegenheid met Michelinsterrenkoppel!
Dat Niven en Virginie van Bronckhorst-Kunz weten wat goed en lekker eten is, staat vast: in 2022 werd hun restaurant Triptyque bekroond met een groene Michelinster, en eind 2024 volgde de felbegeerde Michelinster. Maar dat ook thuis op sterrenniveau gekookt kan worden en dat dat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, bewijzen zij met hun nieuwste kookboek: 'Simply good. Koken voor elke gelegenheid'.
In het prachtig vormgegeven boek staa...
morgen verzonden
Jamie Oliver: Let's Make Pasta
See it, say it, cook it, eat it!
2025 || Board book || Jamie Oliver || Magic Cat Publishing
Learn how to cook with Jamie Oliver!
morgen verzonden
Better Than Nonna
Modernised Italian Recipes
2025 || Hardcover || Danilo Cortellini || Meze Publishing
Esteemed chef Danilo Cortellini, as seen on BBC1’s Saturday Kitchen and MasterChef: The Professionals, is back and better than ever with his second book. This dazzling collection brings you classic and traditional Italian recipes with a twist. Give them a try and see for yourself why they are Better than Nonna.