Zoekfilters
Resultaten (4)
morgen verzonden
De mooiste whiskyroutes door Schotland
2022 || Hardcover || Hans Offringa e.a. || Fontaine Uitgevers
'Offringa schrijft machtig mooie boeken. Zijn De mooiste whiskyroutes is daar een voorbeeld van. Je zit te popelen om hem achterna te reizen.' - Bouillon Magazine
Hans Offringa trekt al meer dan dertig jaar samen met zijn vrouw Becky door Schotland, gewapend met notitieboekje en camera. In dit boek voegen zij al hun kennis en ervaring samen en beschrijven ze voor elk gebied in Schotland een unieke reis langs bijzondere distilleerderijen. Maar ze leren je niet alleen van alles over Schotse whis...
morgen verzonden
Whisky
Het boek voor de liefhebber
2023 || Hardcover || Hans Offringa || Fontaine Uitgevers
Het complete whiskyboek voor beginnende én ervaren liefhebbers
Hoewel whisky slechts uit drie ingrediënten bestaat - water, graan en gist - is het de meest complexe en mysterieuze drank ter wereld die op veel verschillende manieren geproduceerd, geproefd en gedronken wordt. Er valt vanalles over te ontdekken. In Whisky zetten experts Hans en Becky Offringa hun kennis uiteen in acht overzichtelijke hoofdstukken vol wetenswaardigheden, voor zowel de beginnende whiskydrinker als de ervaren lief...
Whisky Almanak
8ste geheel herziene editie
2024 || Hardcover || Hans Offringa e.a. || Conceptual Continuity
8e geheel herziene editie van de Whisky Almanak, al meer dan 20 jaar
hét standaardwerk in Nederland voor de whiskyliefhebber. Proefnotities
van meer dan 300 whisky’s en whiskeys, met duidelijke kleurenfoto’s van
de flessen en ruimte voor je eigen notities.
De Whisky Almanak is samengesteld in samenwerking met toonaangevende
importeurs en producenten uit binnen- en buitenland.
DE AUTEURS
Hans en Becky Offringa staan internationaal bekend als The Whisky Couple.
Hans schrijft ...
Gerechten met Schotse whisky
Gekookt & Gestookt
2024 || Hardcover || Hans Offringa e.a. || Edicola Culinair
Een fraai vormgegeven boek van twee whiskykenners – de een kookt ermee, de ander schrijft erover. Chef Stef Roesbeke, eigenaar van het in whiskykringen welbekende restaurant De Cluysenaer in Kluizen bij Gent, creëerde 40 gerechten bij 40 Schotse whisky’s die hij samen met whiskyauteur par excellence Hans Offringa heeft uitgekozen. Beide heren werden zoals gewoonlijk bijgestaan door hun muzes Krien en Becky.
Vis, vlees, vegetarisch, voor elk wat wils en zo is het ook met de gekozen whisky...