Zoekfilters
Resultaten (4)
morgen verzonden
Puur Vegan
Smoren, roosteren, grillen, gratineren, karamelliseren
2022 || Hardcover || Anne-Katrin Weber || Rebo Productions
Fris, kruidig, sappig en gezond: veganistische recepten om je vingers bij af te likken!
Anne-Katrin Weber heeft al eerder met haar eenvoudige recepten, die alledaags maar tegelijkertijd ook verfijnd en verrassend zijn, talrijke fans enthousiast gemaakt. Wij waren benieuwd wat er gebeurt wanneer Anne-Katrin Weber haar focus op de veganistische keuken legt. Het resultaat is verrukkelijk: een aanrader voor veganisten, vegetariërs, flexitariërs en iedereen die nieuwsgierig is!
morgen verzonden
De Veldkeuken Kookboek 2
Recepten uit de bakkerij & keuken van de Veldkeuken
2021 || Paperback || Femke de Winter-Went e.a. || Veldkeuken, De || met inkijkexemplaar
HET GEHEIM
VAN DE VELDKEUKEN
Sinds ons eerste kookboek van de persen rolde, groeide al
snel de vraag naar een vervolg. Sommige thuiskoks misten
nog enkele specialiteiten. Waren die soms geheim?
Nee hoor, geheimen kennen we niet bij de Veldkeuken.
Wel recepten die nog in ontwikkeling zijn. Omdat je als kok of als
bakker altijd nieuwsgierig bent naar de nieuwe oogst, nieuwe
smaken, nieuwe ingrediënten en andere bereidingen. Een goed
recept nodigt zowel uit tot herhalen als tot experimenteren en
daarom wil je het niet te vroeg vastleggen. Maar: zodra he...
morgen verzonden
Vegan in 5
Meer dan 100 eenvoudige en lekkere recepten met maar 5 ingrediënten
2019 || Paperback || Roxy Pope e.a. || Spectrum || met inkijkexemplaar
‘Vegan in 5 showcases fun and simple recipes and lots of inspiration for Meat Free Mondays!’ Sir Paul McCartney
Vegan eten was nog nooit zó lekker en eenvoudig!
In Vegan in 5 laten de auteurs zien hoe je met slechts vijf ingrediënten regelmatig eenvoudig een heerlijke en plantaardige maaltijd op tafel kunt zetten. Hun boek bevat meer dan 100 eenvoudige en lekkere vegan recepten. Hun omschrijvingen zijn helder en toegankelijk. De gebruikte ingrediënten zijn r...
morgen verzonden
Puur vegetarisch
Stoven, bakken, braden, roosteren, paneren, barbecueën
2022 || Hardcover || Anne-Katrin Weber || Rebo Productions
Je bent in voor een volle smaak, bak- en braadaroma's en lekker gekruide gerechten, maar je wilt ook graag minder of zelfs helemaal geen vlees meer eten?
Meer dan 70 geraffineerde en toch gemakkelijk te bereiden gerechten laten zien wat de vegetarische keuken te bieden heeft en hoe je met braden, stoven, gratineren, frituren, barbecueën, roosteren, marineren, karamelliseren, bakken of paneren heel smakelijke dingen op tafel kunt toveren.
Puur vegetarisch betekent gezonder genieten en meer le...