Zoekfilters

Uitgever
Spectrum (2)

Resultaten (4)

49,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De souk / Druk 2

Het beste van de Libanese keuken

Hardcover || Salma Hage || Spectrum || met inkijkexemplaar

Het beste van de Libanese keuken

De Souk, het beste van de Libanese keuken is met meer dan 500 authentieke en traditionele recepten hét standaardwerk over de meest verfijnde keuken. De recepten zijn makkelijk thuis zelf te maken. Met een mix van heerlijke smaken, fantastische geuren en verse ingrediënten.

De Libanese keuken is als een kleurige, geurige markt, als een souk. Deze melting pot van het Midden-Oosten en Europa staat bekend als de meest verfijnde van de Arabische keukens...

10,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

500 sushi

van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes

2021 || Hardcover || Caroline Bennett || Veltman Uitgevers B.V.

Van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit boek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingredi

29,99
Leverbaar vanaf 12 november
+
Bestel

Het lekkerste uit Maleisië

60 must eat gerechten

2024 || Hardcover || Norman Musa || Fontaine Uitgevers

Klassiekers en streekgerechten uit de meest veelzijdige keuken van AziëDe populariteit van Maleisie als vakantieland neemt toe, maar nog maar weinig mensen kennen de authentieke Maleisische keuken. Die keuken is een culinaire smeltkroes van veelzijdige smaken, beinvloed door onder meer China, India en de Peranakan. In Het lekkerste uit Maleisië schotelt chef Norman Musa ons met trots 60 Maleisische gerechten voor die je simpelweg moet eten.

* elk recept gefotografeerd

* van klassieke curry'...

42,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Thailand, het kookboek / Druk 2

het kookboek

Hardcover || Jean-Pierre Gabriel || Spectrum

De complete kookbijbel over de Thaise keuken.

De Thaise keuken is wereldberoemd door haar uitgebalanceerde mix van verschillende smaken: zoet, zuur, heet en zout. Thailand, het kookboek is de ultieme gids om deze populaire keuken te ontdekken. Schrijver en fotograaf Jean-Pierre Gabriël reisde jarenlang door Thailand, sprak in elke regio met (thuis)koks en vroeg hen naar hun favoriete streekrecepten en specialiteiten.

Thailand, het kookboek bevat maar liefst 500 recepten uit alle Thaise ...