Hoe je een brood laat rijzen

En verliefd wordt op dezem

Voorzijde
17,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789492938350
Uitgever: BIS Publishers B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Roly Allen
Druk: 1
Pagina's: 112
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Basis kookboeken

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste

technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.