De voedingswijzer

een overzichtelijke gids over de heilzame aspecten van groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, oliën, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer

Voorzijde
Achterzijde
48,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789492665058
Uitgever: Succesboeken.nl
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Juglen Zwaan
Druk: 3
Pagina's: 480
Taal: Nederlands
NUR: Gezondheid algemeen

Eten doen we allemaal dagelijks. Maar wat stoppen we nu precies in onze

mond? Wat zit erin? Wat doet het met onze gezondheid? Dit gebonden, full

colour boek van 480 pagina's geeft daar op een begrijpelijke manier

antwoord op.

Honderden voedingsmiddelen komen uitgebreid aan bod. Uniek is ook de

zelfhulpwijzer, waarbij eenvoudig is op te zoeken welke voedingsmiddelen

positief kunnen inwerken op bepaalde klachten.

Het is een zeer complete gids, waarbij gebruik gemaakt is van de huidige

wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid.

Nog niet eerder is er zo'n compleet naslagwerk verschenen waarin vrijwel

alle onbewerkte voedingsmiddelen uit de supermarkt zo uitgebreid besproken

zijn.

Aan bod komen onder meer groenten, fruit, noten, zaden, granen,

peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliën, vetten, vlees,

vis, zuivel, dranken en meer.

Dit boek geeft je alle gereedschappen om je gezondheid op een

natuurlijke manier in eigen hand te nemen.

Dit boek geeft inzicht in:

de heilzame werking van vrijwel alle onbewerkte voedingsmiddelen die in de

supermarkt te vinden zijn;

de wetenschappelijke kennis over de werking van voeding op onze gezondheid;

welke voeding je voor welke klachten kunt inzetten;

de voedingsmiddelen met de meeste specifieke vitamines en mineralen;

welke nutriënten er in natuurlijke voedingsmiddelen aanwezig zijn;

hoe je voeding kunt inzetten om je gezondheid te verbeteren.

Over de auteur

Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als

leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan

maken van de relatie tussen voeding en gezondheid.

Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen

geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij

inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding,

supplementen en gezondheid.