Inleiding ERP met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
27,95
Vóór 16 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 26,55 i
+
Bestel
ISBN: 9789492141187
Uitgever: Studie Bijdehand
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Hans van der Hoeven
Druk: 1
Pagina's: 91
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Accountancy en administratie Bedrijfseconomie

In dit boek leer je werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit is de vierde druk, gebaseerd op de nieuwste versie van Dynamics. De opvolger van Microsoft Dynamics NAV heet namelijk Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Auteur Hans van der Hoeven heeft het boek herzien en heeft daarbij als eerder de beginselen van het werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central gepresenteerd. Het is een boek waar studenten achter de knoppen een real-life ERP systeem verkennen, in de totale breedte van ERP.

Het boek is niet voor een specifieke HBO-opleiding bedoeld, maar kan worden gebruikt als een algemene inleiding voor vrijwel elke opleiding waar ERP tot het curriculum behoort. De auteur neemt de lezer mee langs allerhande processen van een handelsonderneming, zoals het verkoopproces, het inkoopproces, het financieel beheersingsproces en het personeelsproces. De nadruk ligt op het toepassen van de uitleg op concrete bedrijfssituaties.

In dit boek wordt gebruik gemaakt van de Role Tailored Client, waarbij de userinterface bepaald wordt door de rol waarmee de gebruiker inlogt in het systeem. Zo krijgt een inkoper een geheel andere werkomgeving dan bijvoorbeeld een magazijnmedewerker. Hierdoor wordt het voor de student ook veel duidelijker dat er regelmatig een rolwisseling optreedt en krijgt hij meer grip op het verloop van het proces. Business Central is via een browser te gebruiken.

Voor degenen die een financieel getint boek zoeken:

De serie "Bedrijfsadministratie met ERP" biedt daarvoor de vereiste inhoud. Dit boek wordt uitgegeven door Noordhoff in Groningen.