Gluten en ik

De negatieve invloed van glutenintolerantie op lichaam, geest, gedrag en covid

Voorzijde
Inkijkexemplaar
21,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789464488722
Uitgever: Brave New Books
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Didy Van de Veer
Druk: 1
Pagina's: 206
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Dieet- en voedingsleer

Steeds meer volwassenen en kinderen ontwikkelen een glutenintolerantie. Deze auto-immuunaandoening wordt vaak niet erkend door artsen. Gluten beschadigt de slijmvliezen zoals die van de darmen en hersenen. Daardoor ontstaat een ontstekingsreactie ofwel infectie. Klachten kunnen ontstaan zoals darmstoornissen, chronische vermoeidheid, depressie, schildklierafwijkingen, dementie, hyperactief en autistisch gedrag. Gluten is ook een histaminevrijmaker. Hierdoor ontstaan overgevoeligheidsreacties zoals astma of eczeem, maar ook darmstoornissen.

Didy van de Veer is niet alleen natuurvoedingstherapeute, onderzoekster en auteur maar ook ervaringsdeskundige op het gebied van voedselintolerantie en voedselvergiftiging. Zij schreef al drie boeken en vele artikels over de natuurvoedingstherapie. Door de voedselintoleranties op te sporen en het voedingspatroon aan te passen, voorkom je ziekten. Een optimale gezondheid begint in een schone darm met gunstige bacteriƫn en een sterk afweersysteem. Een gezond mens heeft 1000 wensen. Een zieke heeft maar 1 wens: beter worden! Maak de beste keuze van jouw leven en kies voor de natuurvoedingstherapie, een revolutie in de gezondheidszorg!