Alles over de Chinese eetcultuur, keukentechnieken én de lekkerste recepten
‘Heb je al gegeten?’ is in China de manier om aan iemand te vragen: ‘Hoe gaat het met je?’ Want als je lekker hebt gegeten, gaat het vanzelf al een stuk beter. De Chinese keuken van Handa Cheng is de meest complete kookbijbel over dit immense land. Het bevat recepten uit alle verschillende regio’s en uitleg over unieke ingrediënten, technieken en tradities. Bereidingswijzen worden stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt met illustraties. Met themapagina’s over onderwerpen als de veelzijdigheid van tofu, de authentieke theeceremonie en het fantastische streetfood leer je alles over de eetcultuur en culinaire geschiedenis van China. De gerechten zitten vol smaak en textuur, van bao’s en noedels tot rijst- en eiergerechten en zoete verwennerijen. Een inspirerend kook- en bladerboek.
• Het meest complete Chinese kookboek
• 120 authentieke recepten uit heel China
• 35 technieken uitgelegd in woord en beeld
• Prachtig uitgevoerd cadeauboek