Persoonlijk leiderschap

Voor de leider van nu

Voorzijde
Inkijkexemplaar
24,95
Met 5% studentenkorting
Voor 23,70 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789462721586
Uitgever: Uitgeverij Thema
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Charlotte Staats
Druk: 1
Pagina's: 180
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Management algemeen

Word de leider die je je mensen gunt!

Dit is het boek dat je eerder had willen lezen. Want leidinggeven is soms zo eenvoudig niet. Hoe zorg je dat je team kan excelleren én houd je het voor jezelf ook nog een beetje leuk? Het antwoord op die vraag begint bij stevig persoonlijk leiderschap.

Wie ben je en waar sta je voor? Als mens en als leider? Deze vragen heb je niet van de ene op de andere dag beantwoord. En persoonlijk leiderschap is nooit klaar. Want wat voor organisaties geldt, geldt ook voor jou: de oplossing van gisteren is misschien niet meer de oplossing van morgen. Je ontwikkelt je en je vult je rugzak met levenslessen en ervaringen die allemaal bijdragen aan jouw leiderschap. Je groeit als mens om de uitdaging van morgen het hoofd te kunnen bieden.

Hulp is onderweg. Charlotte Staats zet de belangrijkste actuele inzichten, theorieën en ‘best practices’ over persoonlijk leiderschap voor je op een rijtje, en koppelt daaraan praktische handvatten die je direct in je eigen werk kunt toepassen. Je weet waar je sterk staat en waar je nog stappen kunt zetten. En je weet hoe je je energiebalans kunt bewaken. Zo word je de leider die je wil zijn én die je jouw mensen gunt.

Lees meer