Klantenservice
E-mail
085 888 12 88
06 47 6867 72
Gratis verzending vanaf € 20,-
Nederlands
English
Login
Boekenlijsten
Readers
E-books
Schoolspullen
Agenda's en planners
Elektronica kits
Elektronica los
Meetinstrumenten
Practicum materialen
Rekenmachines
Rugzakken
Schrijfwaren
Tekenen
Studieboeken
Nieuwe drukken
Nieuwe titels
Voor de HBO-docent
Studiehulp
Examentrainer
Beroepsgerelateerd
Rijbewijs
Verdiepend
Literatuur
Populair
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Interviews
Terugkoopregeling
Characterisation of Fermented Grain-based Raw Materials and Foods
Analytical Methods from the HealthFerm Project
Voorzijde
Voorzijde
45,00
Leverbaar vanaf 18 maart 2026
Met 5% studentenkorting
voor 42,75
i
+
Bestel
ISBN:
9789462705111
Uitgever:
Leuven University Press
Verschijningsvorm:
Paperback
Auteur:
Arno G. B. Wouters
Yamina De Bondt
Kati Katina
Christophe M. Courtin
Druk:
1
Pagina's:
272
Taal:
Engels
Verschijningsjaar:
2026
NUR:
(Bio)chemische techniek