Leidinggeven aan talentontwikkeling

een 70-20-10 programma gebaseerd op topsport, wetenschap en managementpraktijk

Voorzijde
Achterzijde
42,50
Met 5% studentenkorting
Voor 40,38 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789462154339
Uitgever: Vakmedianet
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Mirjam Baars
Druk: 1
Taal: Nederlands
NUR: Personeel en organisatie

Hoe kun je medewerkers laten leren zonder ze een onwaarschijnlijk dure cursus aan te bieden? Hoe help je ze om budgetneutraal optimale prestaties neer te zetten?

In dit boek laten we zien hoe je alledaags leren kunt stimuleren. En hoe je hiermee de talentontwikkeling van ál je medewerkers op een hoger plan brengt.

Je ontdekt het geheim van topcoaches als Marc Lammers, Louis van Gaal en Guus Hiddink. Je ziet welke wetenschappelijk beproefde technieken zij gebruiken. En leert hoe je deze in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

Wist je dat je geen supertalenten in je team nodig hebt om tot sublieme prestaties te komen? En dat innovatie kinderlijk eenvoudig is?

In dit boek ontdek je hoe je met kleine interventies het verschil kunt maken. Je kunt direct aan de slag!

De auteur van dit boek is gepromoveerd op onderzoek naar talentontwikkeling in organisaties.

dr. Mirjam Baars, MBA is hoofd Opleiding & Ontwikkeling aan Tilburg University. Daarnaast is zij directeur van onderzoeksbureau SatisAction. Vanuit dit bureau voert ze jaarlijks het NRC Beste Werkgevers Onderzoek uit, waarin het thema talentontwikkeling een prominente plaats inneemt. Ze kent jaarlijks het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling toe aan organisaties die adequaat vorm geven aan talentontwikkeling.

Mirjam Baars is in 2003 gepromoveerd op onderzoek naar talentontwikkeling in organisaties.

Lees meer