Het zandmannetje / druk Heruitgave

12 oproepen, opgetekend door een slapeloze

Voorzijde
15,37
Met 5% studentenkorting
Voor 14,60 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789461939357
Uitgever: bookaholics.mijnbestseller.nl
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Davdi Munz
Pagina's: 57
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
NUR: Fictie overig algemeen

Het Zandmannetje zoekt een opvolger en doet 12 warme oproepen aan het brede publiek om een geschikte kandidaat te vinden: 12 humoristische monologen voor straattheater, om als hoorspel op de radio te brengen, of als scenario voor een YouTube video.

Aan dit interactief & multimediaal project is ook een wedstrijd verbonden voor de beste live oproep (gerealiseerd als straattheater in het kader van de Gentse Feesten, in juli 2013); de beste audio oproep, voor einde 2013 openbaar gemaakt via het web (Soundcloud, Bandcamp, YouTube, ); de beste video oproep, voor einde 2013 openbaar gemaakt via YouTube.

Aan deze wedstrijd kan iedereen deelnemen die beschikt over een exemplaar van het boek of het ebook van Het Zandmannetje, met een van de oproepen uit dit boek of met een eigen oproep ge├»nspireerd door dit boek. Aan elke laureaat van de drie wedstrijden wordt als prijs geschonken: een pakket, bestaande uit een audio moordspel, een stadsspel in de reeks Mysterieus Belgi├ź (fotoboek) + diverse boeken en ebooks van vzw de Scriptomanen, ter waarde van in totaal 200 euro. De winnaars worden bekend gemaakt in januari 2014. Meer info in het boek.

Lees meer