Verborgen gezichten / druk 1

Voorzijde
Achterzijde
19,95
Met 5% studentenkorting
Voor 18,95 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789461534453
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Nora de Ruyter
Druk: 1
Pagina's: 242
Taal: Nederlands
NUR: Literaire fictie algemeen

Christine is een achtentwintigjarige, ogenschijnlijk zelfbewuste vrouw met een tweede gezicht. Het is het gezicht waarmee ze zichzelf verwondt als ze zich afgewezen voelt of tegenslagen moet verwerken.

Christine houdt geen baan lang vol, maar leeft zich daarentegen uit in fotograferen, waarmee ze in de kunstwereld voet aan de grond probeert te krijgen. Ze heeft een rommelig seksleven met zowel mannen als vrouwen en drinkt meer dan goed voor haar is. Haar vaste vriend is Patrick, maar Christine ontglipt hem elke keer. Daarbij lijkt ze vooral voor zichzelf op de vlucht, want wanneer ze de diepte ingaat kiest ze voor het "veilige gevoel" van de pijn door zelfbeschadiging.

Verborgen Gezichten is een aangrijpende generatieroman die vooral gaat over de vraag hoe in het leven te staan in een maatschappij waarin alles al voor je is uitgedacht.

'Een verhaal dat op een mooie en waardige manier laat zien hoe achter het gedrag van woede een gezicht vol lijden schuilt'

- Stichting Borderline

'Nora de Ruyter kan écht schrijven, een talent om in de gaten te houden'

- M. Voskuil, schrijver

'Als een wervelwind word je getrokken in het leven, denken en (niet) voelen van Christine. Het verhaal boeit én verwondert en niets blijft verborgen, ook niet de moeizame weg naar balans'

- V. V. Rivero, psychiater & voorzitter Samen Sterk tegen Stigma

Nora de Ruyter (1983) is afgestudeerd aan de School voor Journalistiek en woont in Nuenen. Ze schrijft over kunst en psychologie en is ambassadeur van Fonds Psychische Gezondheid. Verborgen Gezichten is haar semi-autobiografische debuutroman.

Lees meer