De vegan slager

Hét handboek voor plantaardige vleesvervangers

Voorzijde
Achterzijde
32,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432834
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Zacchary Bird
Druk: 1
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Basis kookboeken

Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De

schappen van de supermarkten liggen vol met vegan

schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.

Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een

stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de

perfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboek

om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers

te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.

Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige

vleesvervangers het beste werken - van aubergines,

paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,

bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke

producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté van

seitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba.

Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart

of bananenbloesem.

De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen

borrelplanken met charcuterie of probeer jerky,

vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechten

als tuna melt tot en met rundergebraad als

klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding

die De vegan slager je biedt, heb je veel meer

keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het

aanbod uit de supermarkt.