Manis

bakken met een Indische twist

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
25,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432728
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Francis Kuijk
Druk: 1
Pagina's: 208
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Keuken per land en streek

Wie aan Francis Kuijk denkt, denkt aan de Indische

keuken of aan Heel Holland Bakt. Manis verenigt

beide en is het ultieme bakboek vol met zoete

Indische lekkernijen. Na Basisboek Indonesisch en

Bersama dompelt Francis je onder in feestelijke

taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en

desserts.

Naast de overbekende spekkoek, die uiteraard ook in

Manis (in drie smaakvarianten) niet mag ontbreken,

biedt de Indische keuken zoveel meer aan zoete

zaligheden en lekkere snacks. Maak winko babat,

een koek van kleefrijstmeel met een knapperige

bovenkant en een zachte onderkant of pandanzoenen.

Serveer pai susu, overheerlijke custardtaartjes

met gecondenseerde melk of trakteer je gasten op

een bika ambon cheesecake.

Stap voor stap legt Francis je de technieken uit en

geeft goede informatie over specifieke ingrediƫnten

en apparatuur. Met Manis heb je een bijzonder

bakboek in handen en schotel je jezelf, je vrienden en

familie bijzondere taarten, koekjes, cakes en snacks

voor.