Wanneer de dagen korten en de buitentemperatuur
daalt naar winters, is er geen betere plek binnenshuis
dan de keuken. Het is de perfecte tijd voor echt
comfort food: rijk gevulde soepen, langzaamgegaard
vlees en gevogelte, curry’s, gegratineerde groenteschotels
en meer. Van het fornuis en uit de oven:
lekker koken en genieten.
Slow biedt de beste hartverwarmende recepten:
van dampende bonensoep en clam chowder, risotto
met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst
bereid tot en met spektakelstukken als geroosterde
kalkoen met een vulling van cranberry’s en chorizo,
beef Wellington en langzaamgegaarde lamsschouder
op Griekse wijze.
Van voorgerecht tot en met dessert is Slow het ideale
kookboek: met een praktische indeling en een keur
aan internationale receptuur, van Indonesische
rendang tot en met Yorkshire pudding. Van echte
klassiekers als ossobucco met gremolata tot en met
minder bekende gerechten als gekonfijte zalm met
venkel en sinaasappel, inclusief bijgerechten.