Hemels koken met drie topingrediënten

kook als Nicole Pisani en en wordt een echt goede thuiskok

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

ISBN: 9789461432315
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Nicole Pisani
Druk: 1
Pagina's: 224
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Eten en drinken algemeen

Nicole Pisani, voormalig chef-kok van NOPI,

laat zien dat het juist toepassen van diverse

kooktechnieken en het gebruik van onder meer de

drie ingrediënten boter, zout en botten, het verschil

in de keuken maakt.

Begin bij het trekken van een echt goede bouillon,

leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met

zout. Daarover is Nicole Pisani duidelijk: ‘zout

hélpt in plaats van hindert. Als de zoutbalans in een

maaltijd niet klopt, proef je gewoon dat er iets niet

klopt.’ De kennis die Pisani in Hemels koken met

drie topingrediënten doorgeeft, leert je om je eigen

recepten te creëren.

Trek groente- en kippenbouillon tot en met zeewierconsommé

en saffraanbouillon. Leg een goede

voorraadkast aan en maak olie, azijn & zout met

een smaakje. Leg in en fermenteer. Maak hemelse

gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter,

cupcakebrownies met bruine boter en zout of

dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon.

Van supersalades en lekkere lunchgerechten tot

hoofdgerechten, feestmaaltijden en desserts.

Hemels koken met drie topingrediënten

kook als Nicole Pisani en wordt een echt goede thuiskok.