Pizza / druk 2

recepten van de beste Napolitaanse pizzabakkers

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461430816
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Alba Pezone
Druk: 2
Pagina's: 360
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
NUR: Eten en drinken algemeen

Pizza: de bijbel voor de lekkerste pizza's!De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - delen hun recepten en geheimen. Dit boek boordevol recepten gaat over echte, ambachtelijke pizza's, op traditionele wijze gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is.Ook jij kunt nu heerlijke klassiekers maken als pizza Margherita en pizza marinara maar ook bijzondere en fantasierijke pizza's als pizza peperoni & provola en pizza ai 4 pomodori.Met veel aandacht voor productuitleg, het selecteren van de perfecte ingrediënten en het maken van goed en lekker pizzadeeg.'Dit zalige boek leert je dat een pizza niet zomaar een pizza is. Italianen maken 'm met heel veel kennis, persoonlijkheid, liefde, ambacht én een hete oven en dat spat van de pagina's. Je wilt nog maar één ding: pizza's! - delicious.