Bakken zonder gluten

Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
25,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461317148
Uitgever: Forte culinair
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Emmelou Green
Druk: 1
Pagina's: 240
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.

Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten

van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.