Koken - Handboek Ter Duinen 111

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
49,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789401471718
Uitgever: Lannoo
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hotelschool Ter Duinen VZW
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Eten en drinken algemeen

Koken - Ter Duinen biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken.Koken - Ter Duinen omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. Dit boek geldt als dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.