Het dessert

Meer dan 100 recepten voor desserts, van eenvoudig tot verfijnd

Voorzijde
Achterzijde
39,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789401433846
Uitgever: Lannoo
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Roger van Damme Claudia Allemeersch
Druk: 1
Pagina's: 224
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2025
NUR: Eten en drinken algemeen

Roger van Damme en Claudia Allemeersch bundelen nogmaals hun kookkunsten in Het dessert, na Het gebak het tweede boek uit de reeks, en presenteren overheerlijke nagerechten, die tot in detail uitgewerkt zijn. De hemelse recepten - van de perfecte tiramisu en charlottetaart, tot de zinnenprikkelende chocomousse en bavarois - worden duidelijk uitgelegd aan de hand van begeleidende foto's die je doen verlangen naar het eindresultaat. Met telkens de perfecte basisversie van het toetje, aangevuld met tal van originele variaties.