Nieuwe oogst

De Nederlandse keuken van nu

Voorzijde
Achterzijde
39,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789089899521
Uitgever: Terra
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Ralph Dahlhaus
Druk: 1
Pagina's: 192
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
NUR: Basis kookboeken

Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene klassieke vis- of vleesgerecht? Of je die bloemkoolbladeren nou echt niet voor iets kunt gebruiken? Laat je dan inspireren door de chef-kok van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Ralph Dahlhaus, en zijn team. In Nieuwe oogst delen zij hun favoriete recepten en tips en tricks waarmee jij als (beginnende) thuiskok de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten volgens de principes van Dutch Cuisine: lekker, lokaal, duurzaam en gezond. Smul met de seizoenen en beperk voedselverspilling en -kilometers. Maar bovendien: zet de heerlijkste internationale gerechten met een Nederlandse draai op tafel zonder uren in de keuken te hoeven staan.