Sambal

50 recepten met pit

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
25,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel
ISBN: 9789089898470
Uitgever: Terra
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Titi Waber
Druk: 1
Pagina's: 192
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Keuken per land en streek

Sambal is een condiment, een toevoeging aan het eten die de smaak van het eten versterkt en/of verandert. Het wordt gemaakt van pepers gecombineerd met kruiden, specerijen, fruit, groenten, vis, schaal- en schelpdieren.In dit handzame boek neemt Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde restaurant Blauw, je mee op sambalreis door de Indonesische archipel. Van de noordelijke kant van Sumatra tot de Kleine Soenda-eilanden. Je proeft het verschil in sambal, door de verscheidenheid van kruiden, specerijen en de lokale producten die erin verwerkt worden. Zo leer je sambal uit elk streek van Indonesiƫ te herkennen.In