Pure Italiaanse keuken

Pura cucina italiana

Voorzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

ISBN: 9789089897572
Uitgever: Terra
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Roberto Payer
Druk: 1
Pagina's: 176
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Keuken per land en streek

Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen.In Roberto's Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer, de 'godfather' van het restaurant waar chef-kok Franz Conde de scepter zwaait. De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er is veel aandacht voor pure ingrediënten. Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta's en risotto's (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita.Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan.