Agile Managen

snel en wendbaar werken aan continue verbetering in organisaties

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
25,99
Met 5% studentenkorting
Voor 19,94 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789089653185
Uitgever: Van Duuren Management
Auteur: Mike Hoogveld
Pagina's: 256

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert. Een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Steeds meer organisaties zien in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hun aan agility.

In dit boek laat agility-expert Mike Hoogveld zien wat we kunnen leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je je eigen organisatie agile maakt, door te focussen op continue verbetering. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

* Het eerste Nederlandse boek dat agile management in een breder perspectief plaatst

* Inclusief Agile Assessment, om vast te stellen hoe agile je organisatie op dit moment is

www.agilemanagen.nl

Mike Hoogveld is expert op het gebied van agile management. Hij is associate partner bij Holland Consulting Group, verricht wetenschappelijk onderzoek aan Nyenrode, is een veelgevraagd spreker en doceert aan diverse universiteiten en businessschools. Zijn eerdere boeken werden genomineerd voor Managementboek van het jaar en de PIM Literatuurprijs.

Lees meer