p>Meesterbakkers
Van saffraan tot speculaaskruiden
Wat ontzettend leuk dat jij nu het allereerste bakboek van de 'Meesterbakkers' in handen hebt!
De titel is een knipoog naar de drie geweldige bakkers, Jan, Zineb en Amel, die als trio
schitterden in de finale van Heel Holland Bakt. Stuk voor stuk mochten zij het 'meesterbakker'-speldje
op hun schort dragen, met liefde uitgereikt door Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.
Vol trots presenteren deze Meesterbakkers nu dit boek, waarin niet alleen individuele bakgerechten
schitteren, maar waarin ze ook hun krachten bundelen. Ze nemen je opnieuw mee naar de keuken om de
diverse smaken uit hun landen te laten samensmelten tot nieuwe, gezamenlijke bakgerechten.
De ondertitel van dit boek, "Van saffraan tot speculaaskruiden", vat perfect samen wat je kunt
verwachten: een feestje van verrassende smaaksensaties, waarbij je de typerende specerijen van
Marokko, Algerije en Nederland kunt ontdekken en proeven.
Kortom, laat je inspireren door de creativiteit en heerlijke smaken van de Meesterbakkers!