Meesterbakkers

Van saffraan tot speculaaskruiden

Voorzijde
Achterzijde
25,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789083225821
Uitgever: Locus Jak
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Zineb El Moudden Jan Spannenberg Amel Van Citteren-Bettefal
Druk: 1
Pagina's: 112
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Eten en drinken algemeen

p>Meesterbakkers

Van saffraan tot speculaaskruiden

Wat ontzettend leuk dat jij nu het allereerste bakboek van de 'Meesterbakkers' in handen hebt!

De titel is een knipoog naar de drie geweldige bakkers, Jan, Zineb en Amel, die als trio

schitterden in de finale van Heel Holland Bakt. Stuk voor stuk mochten zij het 'meesterbakker'-speldje

op hun schort dragen, met liefde uitgereikt door Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Vol trots presenteren deze Meesterbakkers nu dit boek, waarin niet alleen individuele bakgerechten

schitteren, maar waarin ze ook hun krachten bundelen. Ze nemen je opnieuw mee naar de keuken om de

diverse smaken uit hun landen te laten samensmelten tot nieuwe, gezamenlijke bakgerechten.

De ondertitel van dit boek, "Van saffraan tot speculaaskruiden", vat perfect samen wat je kunt

verwachten: een feestje van verrassende smaaksensaties, waarbij je de typerende specerijen van

Marokko, Algerije en Nederland kunt ontdekken en proeven.

Kortom, laat je inspireren door de creativiteit en heerlijke smaken van de Meesterbakkers!