Bier aan tafel

vier seizoenen bier en koken

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
Huidige versie niet beschikbaar:

Bier aan tafel

ISBN: 9789082384413
Uitgever: Koken met Krullen
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Arvid C. Bergström
Druk: 1
Pagina's: 192
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Eten en drinken algemeen

Bier aan Tafel is het tweede kookboek van internationaal biersommelier en kok Arvid Bergström. Meer dan 50 gerechten, elk in een "foodpairing" met een mooi bier. Bij de meeste recepten wordt een tweede bier gekozen, met tips hoe je het gerecht eenvoudig kunt aanpassen aan deze andere bierkeuze. De meeste gerechten zijn makkelijk te bereiden. Zodat men snel kan gaan proeven en het koken niet een grote uitdaging is.

Het boek is op gedeeld in vier delen, voor elk seizoen één. In de winter drink je tenslotte volle, aromatische bieren en in de zomer heerlijke frisse bieren, zo ook met je gerechten. Binnen elk seizoen biedt het boek voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Ga je ook lekker proeven?