Wild kookboeken Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

hoe oud is die eigenlijk? kun je dat zien? is het belangrijk? waarheid en onzin

Voorzijde
Achterzijde
20,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789081915632
Uitgever: Groen & Grijs Communicatie voor Stad en Land
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Donald Buijtendorp Ed Van den Schootbrugge
Druk: 1
Pagina's: 112
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
NUR: Kookboeken (>12 jaar)

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet.

Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.