Medische BasisKennis voor het CAM-Domein

Voorzijde
Achterzijde
42,09
Met 5% studentenkorting
Voor 39,99 i
Levertijd: 4 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789080976368
Uitgever: Centrum CAM
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Nico Smits
Druk: 1
Pagina's: 4
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Gezondheidsvakken, lichamelijke oefening en verzorgingsvakken HOGER ONDERWIJS

Dit werkboel is specifiek samengesteld voor gebruik in combinatie met het boek Medische BasisKennis (MBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen).

Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te verzorgen, dat past bij de lessen MBK binnen het CAM-domein maar gelijktijdig, in tegenstelling tot zo veel boeken binnen de reguliere gezondheidszorg, betaalbaar bleef. Om dat te kunnen bereiken wordt het boek op de meest eenvoudige wijze gedrukt en niet voorzien van zware gebonden kaften.

De, in dit werkboek, opgenomen vragen komen overeen met de leerstof in het boek en vormen daarmee een toetsing van de opgedane kennis.

Dit boek werd origineel samengsteld ten behoeve van het MBK-onderwijs binnen PAVO Hogeschool, meer specifiek binnen het Johan Borgman College (JBC).

PAVO Hogeschool richt zich op onderwijs voor paramedische beroepen. Dit doet zij vanuit de wens om CAM een volwaardige plaats in de gezondheidszorg te geven.

Gezien de inhoud is het, uiteraard, voor meer opleidingen bruikbaar. Om deze reden wordt dit boek, in twee uitvoeringsvormen, beschikbaar gesteld.

Lees meer