Medische BasisKennis voor het CAM-Domein

Voorzijde
Achterzijde
68,78
Met 5% studentenkorting
Voor 65,34 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789080976351
Uitgever: Centrum CAM
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Nico Smits
Druk: 1
Pagina's: 4
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Gezondheidsvakken, lichamelijke oefening en verzorgingsvakken HOGER ONDERWIJS

Dit boekwerk is specifiek samengesteld boek voor gebruik tijdens de lessen Medische BasisKennis (MBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen).

Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te verzorgen, dat past bij de lessen MBK binnen het CAM-domein maar gelijktijdig, in tegenstelling tot zo veel boeken binnen de reguliere gezondheidszorg, betaalbaar bleef. Om dat te kunnen bereiken wordt het boek op de meest eenvoudige wijze gedrukt en niet voorzien van zware gebonden kaften.

De informatie/inhoud is beperkt tot die informatie, die van belang is (wordt vooronderstelt) voor (aanstaande) beroepsbeoefenaren in de diverse CAM-behandelwijzen (therapeuten), om daarmee te voldoen aan de eisen die gesteld zijn/worden door de zorgverzekeraars en beroepsverenigingen. Er is dan ook bij de samenstelling gestuurd op de onderwerpen zoals die voorkomen in de rapportage/adviezen van PLATO die, in opdracht van de zorgverzekeraars, een advies hebben geschreven rond de benodigde MBK waarvan verwacht mag worden dat zelfstandig werkende therapeuten hierover beschikken om hun beroep verantwoord en veilig uit te oefenen.

Dit boek werd origineel samengsteld ten behoeve van het MBK-onderwijs binnen PAVO Hogeschool, meer specifiek binnen het Johan Borgman College (JBC).

PAVO Hogeschool richt zich op onderwijs voor paramedische beroepen. Dit doet zij vanuit de wens om CAM een volwaardige plaats in de gezondheidszorg te geven.

Gezien de inhoud is het, uiteraard, voor meer opleidingen bruikbaar. Om deze reden wordt dit boek, in twee uitvoeringsvormen, beschikbaar gesteld.

Lees meer