Boeddha's kookboek

Ki-food; gezond, energiek en slank door het leven

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
22,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789079677535
Uitgever: N.E.X.T. Company
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hans Peter Roel
Druk: 1
Pagina's: 180
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Basis kookboeken Vegetarische kookboeken Spiritualiteit Dieet- en voedingsleer

“Ontdek de meest bijzondere voedingsleer die er ooit is bedacht: namelijk die van Boeddha.”

Energieker, slanker en gezonder dan ooit tevoren

De oorspronkelijke voedingsleer van Boeddha heet de Vinaya Pitaka. Boeddha’s kookboek is gebaseerd op deze voedingsleer. Boeddhistische monniken leven gezond en hebben een hoge levensverwachting. Het geheim van hun gezondheid is de afwisseling tussen periodes van vasten (Yin) en eten (Yang), waarbij ze alleen puur en natuurlijk voedsel nuttigen.

Boeddha’s Kookboek is gebaseerd op Yin-Yang en de vijf-elementenleer die al vele duizenden jaren oud is. Dat maakt dit boek bijzonder!

Fantastische recepten met Ki Food

Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met gezondheidsklachten.

Probeer de vele eenvoudige, gemakkelijke en snel klaar te maken boeddhistische recepten uit Tibet, Nepal, India, Vietnam en Japan en merk hoe snel je lijf weer sterk en gezond is.

Hans Peter Roel (Soest, 1964) is al vijfentwintig jaar bezig met het verspreiden van de kennis over de levensenergie Ki. Hij ziet het als zijn bijdrage aan de wereld om mensen bewust te maken van de energetische effecten van voeding op hun gezondheid en het verspreiden van de meest bijzondere voedingsleer die er ooit is bedacht: namelijk die van Boeddha.