Handboek baking soda

natriumbicarbonaat, zuiveringszout, baksoda, bakzout

Voorzijde
Achterzijde
23,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789078845003
Uitgever: Baking Soda NL
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Ida Verstraten
Druk: 1
Pagina's: 212
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Non-fictie Vrije tijd algemeen

Eindelijk een compleet en duidelijk boek over baking soda!

Een alkalisch zout in de vorm van een wit poeder dat al eeuwen

bestaat, maar dat in Nederland en Vlaanderen pas echt in de

belangstelling is gekomen sinds de mondiale aanwezigheid

van het internet. Een poeder dat voor zowel koken, huishouding,

persoonlijke verzorging, lichamelijke kwaaltjes en allerlei klusjes

en experimenten toepasbaar is. Baking soda is daarnaast een

natuurlijk en ecovriendelijk alternatief voor andere veelal

chemische producten op de markt.

In het Handboek Baking Soda brengt Ida Verstraten van

Baking Soda NL helderheid over wat dit poeder nu eigenlijk is,

hoe het werkt en vooral wat je er allemaal mee kunt doen.

Veel tips en recepten zijn verzameld en praktisch gepresenteerd,

zodat je dit multifunctionele zout ten volle kunt gebruiken.

Handig ingedeeld in een algemeen gedeelte en een praktisch

gedeelte en voorzien van een uitgebreide index, zodat je

makkelijk iets kunt opzoeken.

Het boek is een echt must-have voor een breed publiek, want

het is een naslagwerk dat waardevolle antwoorden geeft op

veel vragen en ondersteunend is bij het gebruik van Baking Soda.