190 recepten uit de kookschool van Alain Ducasse

Voorzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789077902103
Uitgever: Fontaine/Luster
Auteur: Alain Ducasse
Pagina's: 656

Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse!Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik én voor bijzondere gelegenhedenToegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniekUitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisreceptenAlain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Provençaalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in 2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.