MS Windows XP Professional NL + Oefenbestanden downloadbaar via www.broekhuis.nl/werkdisk / druk 2

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar

Het cursusboek MS Windows XP Professional NL is beknopt en overzichtelijk, waardoor het zeer geschikt is voor zelfstudie. Stap voor stap worden de diverse onderwerpen behandeld. Zo leert u met het cursusboek MS Windows XP Professional NL de achtergronden en basisprincipes van Windows XP kennen. Door kennis te nemen van bestandsbeheer, taakbalken, sneltoetsen en instellingen aanpassen leert u MS Windows op een effectieve manier gebruiken. Dankzij de vele praktische oefeningen, die gratis en onbeperkt zijn te downloaden via Internet, en de talrijke afbeeldingen kunt u deze vaardigheden op ontspannen wijze eigen maken.

Het MS Windows XPpakket kent vele verborgen tips & trucs die een wereld van gemak aan u biedt wanneer u ze heeft geleerd met het cursusboek.

Broekhuis is een welbekend en gewaardeerd Training Instituut, dat cursusboeken heeft ontwikkeld gebaseerd op jarenlange ervaring. Profiteer van deze expertise en maak gebruik van de heldere en gestructureerde uitleg, waarbij leesbaarheid en gebruiksgemak voorop staan.

Lees meer