MS Excel 2003 Basis UK + oefenbestanden downloadbaar via www.broekhuis.nl/werkdisk / druk 2

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789077838433
Uitgever: Broekhuis Publishing

Het cursusboek MS Excel 2003 Basis UK is beknopt en overzichtelijk, waardoor het zeer geschikt is voor zelfstudie. Stap voor stap worden de diverse onderwerpen behandeld. Zo leert u met het cursusboek MS Excel 2003 Basis UK, Excel verkennen, gegevens invoeren, selecteren kopiƫren en verplaatsen, werken met allerlei handige formules, functies, lijsten en grafieken en kunt u het document met een mooie opmaak weergeven. Dankzij de vele praktische oefeningen, die gratis en onbeperkt zijn te downloaden via Internet, en de talrijke afbeeldingen kunt u deze vaardigheden op ontspannen wijze eigen maken.

Het MS Excelpakket kent vele verborgen tips & trucs die een wereld van gemak aan u biedt wanneer u ze heeft geleerd met het cursusboek.

Broekhuis is een welbekend en gewaardeerd Training Instituut, dat cursusboeken heeft ontwikkeld gebaseerd op jarenlange ervaring. Profiteer van deze expertise en maak gebruik van de heldere en gestructureerde uitleg, waarbij leesbaarheid en gebruiksgemak voorop staan.

Lees meer