Zielsgerichte astrologie

een sleutel voor het zich ontwikkelende Zelf

Voorzijde
Achterzijde
24,95
Met 5% studentenkorting
Voor 23,70 i
Leverbaar vanaf 1 februari
+
Bestel
ISBN: 9789077677957
Uitgever: Hajefa, Uitgeverij
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Alan Oken
Druk: 1
Pagina's: 456
Taal: Nederlands
NUR: Astrologie

Met dit baanbrekende boek op het gebied van de esoterische astrologie biedt Alan Oken, uitgaande van de theosofische filosofie, Alice Bailey en de leringen van de oude wijsheid, een dynamische manier voor het duiden van de horoscoop, zodat het pad van de ziel naar innerlijke verlichting en uiterlijke vervulling wordt geopenbaard.

Verdergaand dan de zonnetekens en de duiding van de geboortehoroscoop, omschrijft dit boek het evolutieproces van de spirituele zelfontwikkeling met de twaalf astrologische tekens en hun zielsgerichte planetaire heersers en de esoterische betekenis van de planeten in de tekens.

Alan Oken leert de student die het spirituele pad volgt, de geheimen van de esoterische astrologie die eeuwenlang al de studierichting is geweest voor mystici en adepten. Hij richt zich op het spirituele belang van de ascendant, het pad van incarnatie, inherent aan de hoofd-, de vaste en beweeglijke kruizen, en de correlatie tussen astrologie en de zeven stralen. Dit is een klassiek studieboek dat gezien kan worden als een zeer aanbevolen gids naar verlichting voor zowel de professionele als amateurastroloog.

Lees meer