Maan agenda 2015

Voorzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789077677810
Uitgever: Hajefa, Uitgeverij
Verschijningsvorm: Address book
Auteur: Marjanne Hess-van Klaveren
Druk: 1
Pagina's: 160
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
NUR: Astrologie

In de maankalenders en maanagenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. De maanagenda is handig om bij je te hebben en is dit jaar in full colour uitgevoerd. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbolen af te lezen en staan per week kort beschreven. Dit jaar kan ook het bioritme genoteerd worden in de agenda.

Als je de cyclus van de maan volgt leef je volgens een natuurlijk ritme, wat rust en ontspanning brengt in je levensstijl. Voor elke bezigheid is er een gunstig tijdstip, zo zijn er volgens de maan gunstige dagen om je planning op te zetten, je administratie, huishouden of bankzaken te doen, zakelijke afspraken te maken, voor cultuur en theaterbezoek, muziek, reizen, maar ook voor relaties, oefeningen, massages, lichaams- of haarverzorging en meditaties.

De maan geeft ritme aan de natuur in de vier seizoenen. Zo zijn er gunstige dagen om te tuinieren, zoals grasmaaien, groenten en fruit te zaaien en te planten of voor het poten van aardappelen. Bovendien zijn er gunstige tijden om groenten en fruit te oogsten, te bewaren, op te slaan of om direct te consumeren, of om samen met je paard en/of hond te trainen, hoeven en nagels te verzorgen en stallen te verschonen.

Met het volgen van de maankalender komt er weer een oud, meer natuurlijk ritme terug in je leven. Je kunt hierdoor meegaan met de stroom, de maancyclus en de vier seizoenen.

Lees meer