De Kundalini van de aarde

de beweging van de Kundalini van de aarde en de opkomst van de vrouwelijke energie, van 1949 tot 2013

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789077677438
Uitgever: Hajefa, Uitgeverij
Auteur: Drunvalo Melchizedek
Pagina's: 304

Dit nieuwe boek van Drunvalo Melchizedek is deels een spannend reisverhaal, deels een spirituele handleiding en deels een verslag van een zich eens in de 13.000 jaar aandienend proces, als de Kundalini-energie van Moeder Aarde zich verheft uit de kern van de planeet en zich als een slang voortbeweegt naar haar nieuwe thuis.

Vanuit haar basis, het oude Lemuriƫ, verplaatste de Aarde-Kundalini zich naar Atlantis en daarna naar de Himalaya. Bij iedere nieuwe locatie heeft zij ons idee, over wat spiritualiteit betekent, veranderd, evenals de sociale en culturele aspecten van de seksen en het hart. Deze keer heeft de Slang van Licht zich met veel moeilijkheden verplaatst naar het Andes Gebergte.

In De Kundalini van de Aarde vertelt Drunvalo verhalen over de vijfendertig jaar, die hij dienstbaar is geweest aan Moeder Aarde. Reis met hem de wereld rond als hij zijn gidsen volgt en luistert naar zijn eigen, steeds groter wordend, innerlijk weten. Zijn verhaal is een levend snoer van ceremonies om harten te helpen helen, energieƫn te richten, zaken die al lang uit balans waren weer in balans te brengen, kortom, ons bewustzijn van de ondeelbaarheid van leven in het universum, te vergroten.

Lees meer