Angst werkt niet / druk 1

leer om te gaan met faalangst, conflicten en werkstress

Voorzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789077671368
Uitgever: Pica

Angst werkt niet

Leer om te gaan met faalangst, conflicten en werkstress

Drs. Ida de Ridder & drs. Anneke Nieuwe Weme

Veel carrières geruïneerd door angst. Angst en paniek houden jaarlijks maar liefst twee miljoen mensen in hun greep. De gevolgen: verzuim, uitval en gemiste kansen, kopte een landelijk dagblad recentelijk.

Bij het merendeel van de mensen die zich aanmelden voor arbeidshulpverlening speelt angst op de achtergrond een rol. Faalangst, angst voor conflicten, paniek, piekeren, niet voor jezelf durven opkomen, sociale angst: al deze (werkgerelateerde) angsten, die vaak meer spanningen opleveren dan nodig is, komen in dit boek aan bod. Als je je ervan bewust bent dat angst een rol speelt in jouw situatie, kun je er iets aan doen.

Hoe? Dat staat in dit zelfhulpboek dat inzicht geeft in je valkuilen, waarna besproken wordt op welke manier je de angst op het werk weer de baas kunt worden.

Over de auteurs

Ida de Ridder heeft zes jaar als psycholoog en cognitief gedragstherapeut in de arbeidshulpverlening gewerkt en is de laatste jaren werkzaam bij Dimence als psychotherapeut in opleiding. Anneke Nieuwe Weme is sinds zeventien jaar bedrijfsarts. De laatste jaren is ze werkzaam in de arbeidshulpverlening als cognitief gedragstherapeut/bedrijfsarts.

Technische gegevens

Titel: Angst werkt niet

Auteurs: drs. Ida de Ridder & drs. Anneke Nieuwe Weme

Omvang: Ca. 192 paginas

Formaat: 15 x 23 cm

Uitvoering: paperback

ISBN 9789077671368

NUR 770

Prijs: E 19,50

Verschijnt: 15 maart 2009

Lees meer