Bij het licht van de zilveren maan / druk 1

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789077669631
Uitgever: 't Gulden Boek (De Christelijke Boekence

Het lot bracht hen samen. Zal een ramp hen scheiden?

In de haven van Southampton ligt de Titanic klaar voor zijn eerste reis over de oceaan. Het trotse nieuwe schip is voor Amelia Gladstone het symbool van belofte. Aan de andere kant van de oceaan, in Amerika, wacht haar het weerzien met haar nicht en mogelijk de liefde van haar leven. Amelia is in de wolken, totdat ze ziet hoe een in lompen gehulde verstekenling de loopplank wordt afgesleept.

Arm als hij is nadat hij zijn fortuin erdoor heeft gejaagd, denkt Quentin dat er op de pier van Southampton een einde gekomen is aan zijn reis naar Amerika, nog voordat die begonnen is. Maar dan bezorgt een lieve jongedame - een reddende engel met de naam Amelia - hem een ticket voor zijn overtocht. Verlangend naar een tweede kans zet hij koers naar Amerika.

Eenmaal op zee wordt Quentin geconfronteerd met het verleden; hij ontdekt dat zijn vader, een rijke spoorwegmagnaat, en zijn oudere broer Damien zich ook aan boord bevinden. Als Amelia probeert verzoening tot stand te brengen tussen vader en zoon, ontdekt ze dat beide broers belangstelling voor haar hebben en moet ze een keuze maken: aan wie kan ze haar hart toevertrouwen?

Dan breekt de rampzalige nacht aan, en een van de broers wordt voor een nog belangrijker keuze gesteld.

Wat zal de reis Amelia brengen: liefde of verlies?

Lees meer