Hoofd in de wolken

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789077669556
Uitgever: 't Gulden Boek (De Christelijke Boekence
Auteur: Karen Witemeyer
Pagina's: 432

Wanneer een teleurgestelde dagdroomster gaat werken voor de knappe eigenaar van een veehouderij, is niet alleen haar hart in gevaar!

ADELAIDE PROCTOR verlangt naar een levensechte romanheld voor zichzelf.

Maar als haar jacht op een echtgenoot in een vernedering eindigt, solliciteert ze naar een betrekking als gouvernante op een afgelegen schapenhouderij in Texas en besluit ze haar dwaze verlangen naar romantiek achter zich te laten.

GIDEON WESTCOTT liet zijn luxe leventje in Engeland achter zich om een reputatie op te bouwen in de wolindustrie, niet verwachtend dat hij van de ene dag op de andere vader zou worden. Tot zijn grote verdriet heeft de vijfjarige Isabella sinds de dood van haar moeder geen woord meer gezegd. Het onconventionele karakter van de nieuwe gouvernante baart Gideon zorgen - maar tegelijkertijd intrigeert het hem. Hij kan zich echter niet permitteren zich af te laten leiden.

Als Isabella's oom het meisje op komt eisen - en haar erfenis - moeten Gideon en Adelaide samenwerken om Isabella tegen de slechte bedoelingen van de man te beschermen. Al snel kunnen ze hun toenemende wederzijdse aantrekkingskracht niet meer negeren. Maar is Adelaide bereid om na zoveel hartzeer haar hoofd uit de wolken te halen en haar hart op het spel te zetten?

Lees meer