Succestrilogie

hoe men met 24 uur per dag kan leven; geestelijke efficientie; de menselijke machine

Voorzijde
Achterzijde
35,87
Met 5% studentenkorting
Voor 34,08 i
Levertijd: 4 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789077662427
Uitgever: Fountain of Inspiration
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Arnold Bennett
Druk: 1
Pagina's: 234
Taal: Nederlands
NUR: Praktische filosofie

Arnold Bennett (27 mei 1867 - 27 maart 1931) was een Engelse schrijver. Hij is vooral bekend als romanschrijver, maar hij werkte ook op andere gebieden zoals journalistiek, propaganda en film.

In deze trilogie bespreekt Arnold Bennett methodes om jouw leven te verbeteren en hoe jij meer controle krijgt over wat er met jou gebeurt en in jou. In het boek "Hoe men met 24 uur per dag kan leven", beschrijft hij duidelijk de methode hoe jij jouw tijd effectiever kunt gebruiken. Het is een vorm van time management, die niet nieuw is, maar waarschijnlijk wel wordt vergeten door veel van de hedendaagse adviseurs die jou vertellen om jouw taken een prioriteit te geven en dan uit te voeren in de volgorde van belangrijkheid. Het leert jou hoe jij tijd vrijmaakt voor persoonlijke verbetering of andere activiteiten die jij naast jouw werk als relevant beschouwt.

In het boek "Geestelijke effici├źntie en andere tips voor mannen en vrouwen" deelt hij zijn gedachten over het trainen van jouw geest, het organiseren van jouw leven, huwelijk, geluk en andere filosofie├źn. Het boek doorstaat de tand des tijds, en veel ervan is nog steeds relevant en amusant - misschien nog wel meer, bijna 100 jaar later, dan toen het oorspronkelijk werd geschreven.

"De menselijke machine" bevat informatie die een persoon nodig heeft voor een soepele relatie met zijn collega's en superieuren. Dat wil zeggen dat het gaat over jou. Arnold Bennett leert jou op een overtuigende wijze hoe om te gaan met mensen in de wereld van vandaag en daarmee veel van de spanningen of zorgen te voorkomen die anders zouden kunnen ontstaan. Het biedt jou een methode hoe jij het eigen mentale gedrag kunt verbeteren.

Lees meer