De universele loper / druk 1

het slimste stappenplan om rijk, succesvol en gezond te zijn

Voorzijde
Achterzijde
45,97
Met 5% studentenkorting
Voor 43,67 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789077662076
Uitgever: Fountain of Inspiration
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Charles Francis Haanel
Druk: 1
Pagina's: 356
Taal: Nederlands
NUR: Esoterie algemeen

Sommige mensen trekken succes, macht, rijkdom, status aan met weinig moeite, terwijl anderen grote inspanningen moeten verrichten om hun eigen problemen te overwinnen. Daarnaast is er ook nog een groep die er niet in slaagt om hun ambities, verlangens en idee├źn te realiseren. Waarom is het zo dat sommigen erin slagen succesvol te zijn, terwijl anderen dit niet lukt en enkelen zelfs volledig mislukken?

Het verschil kan niet lichamelijk zijn, want dan zouden zij die een perfect lichaam hebben ook het meeste succes in het leven moeten ervaren.

Dus de oorzaak moet dan mentaal zijn. De geest moet dan de scheppende kracht zijn, die het verschil veroorzaakt in de levens van de mensen. Het is dan ook die geest die in staat is om elke tegenslag te overwinnen dat iemand op zijn pad tegenkomt.

In het boek vind jij het geheim dat de groten der aarde gebruikt hebben om hun successen te bereiken...en hoe ook jij in staat bent om deze principes te gebruiken om dezelfde resultaten te behalen. De hoofdstukken worden afgerond met tien vragen om het inzicht van de lezer te toetsen, de correcte antwoorden staan achterin vermeld. Dit boek is de unieke Nederlandstalige vertaling van

"The Master Key System" dat ook de vier verloren gewaande hoofdstukken bevat! Daarnaast is er ook een speciaal werkboek uitgebracht om de kennis zo goed mogelijk te leren toepassen.

Lees meer