ANASTASIA DEEL 4 - SCHEPPING

Voorzijde
Achterzijde
18,45
Met 5% studentenkorting
Voor 17,53 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789077463116
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Auteur: Vladimir Megre
Druk: 4
Pagina's: 206
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2007
NUR: Esoterie algemeen

Natuur & Spiritualiteit

Schepping - Vladimir Megre

Deel 4 in de Anastasia reeks (De rinkelende dennen van Rusland reeks)

.. 'Zie, Vladimir, het is maar zo'n klein zaadje. Maar wanneer je het in de aarde stopt, groeit er een machtige ceder uit. Niet een eik, een esdoorn, of een roos, alleen maar een prachtige ceder. Die ceder zal weer zaden produceren, en ieder zaadje zal, net als het allereerste, alle informatie van de oorspronkelijke bron bevatten. Het maakt niet uit wanneer het zaadje in contact komt met de aarde - al was het miljoenen jaren geleden of is het ver in de toekomst - er zal altijd alleen maar een cederplantje uit dit zaadje kunnen ontspruiten.

Daarin, in ieder zaadje van Gods volmaakte Schepping, is alle informatie vastgelegd. Miljoenen jaren zullen verstrijken, maar die zullen de informatie van de Schepper niet kunnen uitwissen. En aan de Mens - het hoogste wezen van de schepping - heeft de Schepper alles geschonken op het moment van de schepping. Alle waarheid en alle toekomstige realisaties heeft de Vader van het begin af aan in Zijn geliefde kind vastgelegd, geïnspireerd door Zijn grote droom.'

Of er in de literatuur die ons heeft bereikt, een levensechter beeld van God gegeven wordt dan in dit boek, dat kan alleen u beoordelen, waarde lezer.

Lees meer