White Time Healing

thuiskomen in de Witte Tijd een spiritueel handboek

Voorzijde
Achterzijde
21,50
Met 5% studentenkorting
Voor 20,43 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789077247716
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Auteur: A. Wensing-Boerema
Druk: 2
Pagina's: 220
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2008
NUR: Esoterie algemeen

We leven in een tijd waarin de energie wordt verhoogd. Deze verhoogde energie, die we White Time Energie noemen, kunnen we gebruiken voor onszelf en onze omgeving. White Time geeft een verdieping aan je eigen kwaliteiten, talenten en gaven. Je leven met White Time kan een rijk gevoel van bestaan geven omdat het je steeds meer versterkt.

In dit boek wordt uitgelegd hoe je met de White Time Energie en White Time Healing kunt werken. Bij White Time Healing maak je gebruik van een universele energie die tegelijkertijd in verleden, heden en toekomst werkt. Zo kun je aan alles werken van voor het moment van ontstaan tot en met een mogelijke manifestatie in de toekomst.

Bekende therapie├źn en technieken, zoals de kleurentherapie en het werken met kristallen en edelstenen, kunnen vanuit de White Time op een nieuwe manier worden benaderd. Zo kan al eerder opgedane kennis worden verdiept. In dit boek wordt hier ruim aandacht aan besteed.

Ananda Wensing-Boerema is therapeute en docente, onder andere in White Time Healing. Zij is opgeleid door Channie West, de grondlegster van de White Time Healing. Ananda heeft een goedlopende praktijk en eigen centrum in Haaksbergen.

Lees meer