De geur van verse mango's / druk 1

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar

'De geur van verse mango's' is onweerstaanbaar. Wie begint aan deze verhalen van Sjoerd Punter kan niet meer ophouden met lezen. Het zijn snelle, pakkende vertellingen, geschreven met de ritmiek van een goede popsong. Met in de hoofdrol steeds mensen die boeien omdat ze anders dan anderen zijn.

Lees hoe de uitvinder van de polderblues zichzelf transformeert tot geldgoeroe en op de vlucht voor het succes afreist naar India. Daar gebeuren vreemde dingen met hem. Huiver mee als de man met de wolfsogen zijn slachtoffers hypnotiseert en hen gewetenloos misbruikt. En lach om de sportjournalist die de beker met de grote oren steelt en daarna het idee van zijn leven krijgt.

In het autobiografische verhaal 'Een andere tijd' komt Herman Brood ter sprake in een periode dat hij volkomen aan lager wal was geraakt.''We moesten vreselijk lachen om zijn onhandige pogingen om zich voor te doen als een echte inbreker. Regelmatig werd hij opgepakt en afgevoerd naar verbeteringsinrichtingen. Hij bleef daar nooit erg lang. Hij was meer het type voor ambulante verpleging, bijvoorkeur door het dichtstbijzijnde meisje."

Lees meer