TE GAST IN Oman

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789076888996
Pagina's: 80

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.

Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Oman. Onderwerpen die aan bod komen zijn de gevolgen van de toegenomen welvaart, de situatie voor vrouwen en het behoud van tradities. De reisreportages voeren je mee naar de zeeën rond Oman, naar Musandam, het fjordachtige schiereiland van Oman, naar de groene Jebel Akhdar, het tropische Dhofar en de zandwoestijn met een sterrenhemel met duizenden sterren.

De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een woordenlijstje Arabisch en een overzicht met boeken en websites.

Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Oman willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.

Lees meer