Stevia / druk 1

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789076541907
Uitgever: Vrije Uitgevers, De

Het is lekker, smaakt 300 keer zoeter dan suiker en bevat geen calorieën of koolhydraten. Een wonder? Misschien wel, maar het bestaat en het heet Stevia. Deze plantaardige, puur natuurlijke zoetstof wordt al eeuwenlang gebruikt in Latijns-Amerika.

Eindelijk is Stevia ook in Europa verkrijgbaar en dat opent een wereld van mogelijkheden voor levensgenieters, zoetekauwen en lekkerbekjes!

Lees het verhaal van Stevia en ontdek haar geschiedenis. Laat je onthullen wat het gezonde Stevia voor jou kan betekenen en wat de verdiensten van dit bijzondere plantje zijn.

Laat je tenslotte verleiden door de heerlijkste, smakelijkste recepten op basis van deze verrukkelijke, vitale en betoverende zoetstof, en leer hoe je een evenwichtig en gezond voedingspatroon kunt creëren zonder de zoete geneugten van het leven te hoeven afslaan.

Felix Verdegem is al jaren op zoek naar producten met minder suikers en vetten. Als eerste slaagde hij er met zijn bedrijf Cavalier in om lekkere én gezonde Belgische chocolade te maken op basis van Stevia.

Lees meer